What to do?

Sidder på job gemt bag skærmen. The kids har legeaftaler, Michael passer og om fem timer har jeg to ugers ferie.

Næste torsdag – altså om en uge – rejser vi til Ibiza. Jeg kommer i den grad til at spamme jer med billeder med sol, strand, drinks, glade børn i badetøj, solnedgange og alt det der lækkerhed, jeg er blevet pint med på diverse sociale medier de forløbne uger.

Nå ja, sådan bliver vejret på Ibiza!

Nå ja, sådan bliver vejret på Ibiza!

Jeg har allerede holdt en uges ferie, der blæste og regnede væk derhjemme. Prøvede at være positiv og få max ud af at skulle ingenting. I regnvejr. Problemet var bare, at pigerne var ved at rive hovederne af hinanden, og der var så mange konflikter, fordi de kedede sig.

Og ja, mange eksperter siger, det er sundt at kede sig. Og det får de også lov til. Men NU skal der altså snart ske noget. Og da jeg som skrevet går på ferie I DAG og har en uge, inden vi siger adios, så har jeg besluttet mig for at lægge planer.

Planen er derfor et pitstop i Maribo, hvor vi besøger Knuthenborg og bor på mine gode bekendtes, The Millings, hotel i Maribo. Derefter sætter vi kursen til København og bruger lidt tid i Tivoli, spiser burgere på Juicy, sejler rundt i kanalen og besøger Papirøen.

Vi savner jo København, selvom vi elsker at bo i Odense. Og det er SÅ skønt at lege turister i Hovedstaden – det gjorde vi jo aldrig, da vi boede der.

Wauw!

Min første rigtige undervisning fandt sted i aftes. Vildeste oplevelse, wauw! Jeg var, som jeg har beskrevet her, en anelse nervøs for, hvordan det skulle gå.

13661997_10154214068621166_6541563277435326463_o

Det var i dette dejlige lokale, jeg havde min første rigtige klasse.

Vi har jo undervist en masse på uddannelsen, men det var første gang, jeg skulle undervise alene og så endda et hold med nybegyndere.

Men det gik forrygende, hvis jeg selv skal sige det. Og jeg synes faktisk, jeg gerne må være lidt stolt, for det er altså sin sag at undervise i 90 minutter, huske alt og holde tiden. Men det gjorde jeg – dog undtagen at huske ALT. Jeg glemte faktisk en stilling. Jeg underviser jo i en fast sekvens kaldet Nalini sekvensen, som er en dynamisk sekvens. Det er fantastisk, for det er de samme stillinger, samme rækkefølge, altid. Det betyder, at når man har været til en klasse med Nalini-sekvensen, så bliver klassen meget mere meditativ, fordi man ikke konstant skal orientere sig hos underviseren men blot lytte og ellers være i sin egen krop, på sin egen yogamåtte.

Så når jeg glemmer en stilling som i går, så er det jo ikke heeeelt rigtigt. Til gengæld havde jeg valgt at lege lidt med sekvensen og putte en stilling ind, som jeg elsker fra bikram (fast sekvens i 40,6-42 graders varme), og dermed blev mine elever så rigeligt udfordrede.

Jeg var samtidig meget mere med selv, end jeg normalt vil være. Men jeg valgte at lave en stor del af sekvensen med dem, da der var mange af dem, som aldrig havde lavet yoga før. Jeg ved ikke, om det er det rigtige valg – men findes der overhovedet rigtigt og forkert? Det virkede i hvert fald som det gode at gøre i går, og det fungerede.

Vi var færdige med sekvensen, da der var gået omkring 87 minutter, så det efterlod tid til en dejlig  meditation.

Åh, jeg elsker at undervise. Det var så overvældende fantastisk at se de 12 skønne, svedende, trætte og GLADE kvinder, da vi var færdige. Og de var SÅ seje.

Jeg ville gerne smide alle mulige billede ind fra i går, men jeg havde ikke lyst til at ødelægge en skøn yogaklasse med at tage billeder. Så I må blot prøve at forestille jer, hvordan det var.

Jeg glæder mig SÅ meget til næste gang.

Namasté

PS. Tak til Nordisk Yoga for at lade mig leje deres skønne lokale.

Min første undervisning

Gisp! I aften er det første gang, jeg skal undervise en yogaklasse. Og så endda helt alene uden mine kære medstuderende.

Jeg har valgt at leje et lokale i Odense, som har hot yoga. Det er min eneste mulighed for at undervise i varmen – og yoga i varmen er jo min absolutte favorit.

Der er har heldigvis været stor interesse for mit kaninhold, så jeg kan invitere 14 dejlige kvinder ind i varmen. Flere af dem er nybegyndere, og det har jo både sine fordele og ulemper. Fordele fordi jeg kan freestyle

cropped-13639604_10154212926146166_1657408154_o.jpg

lidt mere – ulemper fordi det ganske enkelt er mere udfordrende at guide nybegyndere ind i stillingerne

Indtil nu har vi haft undervisningsøvelser på uddannelsen, men der er det jo rutinerede yoga-damer (mine medstuderende), vi underviser. Alle kan de forskellige asanas (stillinger), så det bare er nemmere at guide.

Jeg sidder i skrivende stund og tænker lidt over, hvad temaet for min undervisning skal være. Jeg tror, jeg vil bruge en yama som udgangspunkt – og tænker på ahimsa. Det betyder ikke-vold og skal italesættes til mine elever som at de skal være blide ved dem selv. Psykisk såvel som fysisk.

Jeg glæder mig!

<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’https://www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-85129970-1’, ‘auto’);
ga(’send’, ‘pageview’);

</script>