Dårlig mor!

Jeg har været en dårlig mor i dag. Klokken er heldigvis kun 9.33, så jeg kan nå at rette op på det. Og det har jeg i sinde at gøre.

Jeg vågnede nemlig med migræne. Når jeg har migræne varer det altid tre dage, og andendagen er værst. Det er i dag. Så jeg vågnede med smerter, men skulle op (det skal man, når man er mor til tre. Åbenbart), og så startede de to store med at skændes lidt, hvilket straks fik mit humør flere takker ned, end det var i forvejen.

Der var heller ikke styr på noget – hverken lagt tøj frem eller smurt madpakker, og når to børn skal i skole, faderen på arbejde og moderen til møde med baby på armen, så skal tingene ligge klar, taskerne pege i den rigtige retning, og der må ingen uforudsete være.

Men Frida, min ældste, havde ingen rene undertrøjer eller strømpebukser uden huller, Vera kunne ikke finde sine biblioteksbøger, og vi var løbet tør for havregryn. Michael og jeg talte træt og surt til hinanden (nok mest mig der talte træt og surt), og det påvirker altså også børnene. Jeg blev sur på Frida over, at hun intet tøj kunne finde, når hun nu har så meget, men simpelthen er et kæmpe rodehoved i sit skab, og ja, det var bare en lortemorgen.

Så jeg endte med at stå og græde lidt over madpakkerne, da Vera kom og tog om mig og sagde, at jeg er verdens bedste mor.

Jeg føler mig langtfra altid som sådan. Især ikke lige i tiden. Januar er kold, grå og tung, jeg gad godt rejse væk, men det er der ikke lige penge til i barselsøkonomien – slet ikke, når jeg tager yderligere 3 1/2 måneds orlov, jeg selv betaler, og vi også gerne vil have en ny bil. Så må hvide sandstrande i Thailand vente….og jeg må forsøge at bide vintertristessen i mig. Og være en god mor, for der er også mange ting at glæde sig over.

Så nu tager jeg en formiddagslur med hende her – fordi jeg kan.

89421442-02A6-47AC-ACAA-8B9B9D8A2DC8

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *