Fødselsforberedelse og Yoga

YOGAMOM er yoga og fødselsforberedelse  til dig, som er gravid

 

Hos YOGAMOM yoga vil du opleve yoga, som har fokus på styrkende øvelser, der gør din krop i stand til at bære graviditeten og mindske risikoen for gener under graviditeten. Samtidig arbejder vi med øvelser, der forebygger og lindrer almindelige graviditetsgener som bækkensmerter, ødemer etc.
Vi vil i alle klasser have et stærkt fokus på vejrtrækning, som også kan bruges under fødslen, og vi slutter hver gang med en dejlig, guidet afspænding.
Du vil hos YOGAMOM opleve et kærligt frirum i smukke omgivelser, hvor du kanfokuserer på din graviditet og tilknytningen til din baby.

 

Vi starter mandag d. 28. November kl 19.30-21. Pris for seks gange 599 kroner.

 

Tilmelding på kontakt@yogamom.dk eller 50426247.

 

Forbered dig til fødslen!

 

Hos YOGAMOM fødsel kan du gå dybere i forberedelsen til din forestående fødsel og skabe de bedste forudsætninger for en god fødsel med konkrete, lavpraktiske teknikker samt fokus på tiden efter fødslen. Vi arbejder med smertehåndtering i form af vejrtrækning og afspænding og ser på, hvordan det magiske hormonsystem arbejder bedst. Ikke mindst vil du lære, hvor stor en indflydelse du selv har på din fødsel. På tredje modul inviterer vi partneren med, så han/hun kan være den bedst mulige støtte. Når du har gennemført fødselsforberedelsen vil du med garanti glæde dig til at føde.
Der er rabat, hvis du deltager i både yoga og fødselsforberedelse.

 

Fødselsforberedelse hos YOGAMOM 4×2 timer. 1799,- Pris yoga og fødselsforberedelse 2199,-. Start 2. December 10-12.

 

Tilmelding på kontakt@yogamom.dk eller 50426247.

 

Bag YOGAMOM står Mia L. Rasmussen, der er uddannet yogainstruktør og gravidyogalærer hos Sattva Yoga i København. Hun er ligeledes uddannet ammerådgiver, instruktør i Smertefri samt doula fra fødeklinikken Maia. Hun har gennem de seneste seks år arbejdet med graviditet og fødselsforberedelse. Mia er mor til to piger og gravid med sit tredje barn.

 

Sagt om Yogamom/Mia L. Rasmussen:

 

Da jeg blev gravid med vores anden søn, Bille, havde jeg hørt om Mia og hendes kurser. Jeg begynder hos hende og kan kun anbefale dette skønne forløb til alle, førstegangfødende som flergangsfødende. Der er intet frelst eller ‘urtet’ over det. Det er nærmest informativ terapi med indbyggede vejrtrækningsteknikker. Lige til at gøre én rolig og velforberedt til, når veerne melder deres ankomst.’ Szhirley, sangerinde

 

 

 ‘Jeg endte med at have veer i mange mange timer, men jeg arbejdede så godt med dem gennem Mias teknikker og kørte mantraet “for hvert ve er jeg tættere på at møde min baby”. Jeg blev ikke skræmt af smerten, fordi jeg helt konkret vidste, hvordan jeg skulle arbejde. Få timer efter, at vi kom på hospitalet, lå jeg med min lille datter i armene, og jeg havde haft en fødsel, hvor jeg aldrig mistede kontrollen eller modet. Og selvom det var hårdt, var det den mest fantastiske oplevelse, og jeg glæder mig allerede til min næste fødsel, hvor jeg igen vil gøre brug af Mia. Ikke fordi jeg har glemt teknikkerne, men fordi det simpelthen er den bedste motivation.Så 1000 tak Mia for at hjælpe mig til at min fødsel blev så stor og god en oplevelse’. Neel Rønholdt, skuespiller